Så är den här – Vi har blivit med blog!

Jaha – som våra Facebook äventyr inte räcker, så ska det börja bloggas också?! Vi får se vart det här kommer ta vägen. Tanken har egentligen fått mogna lite över tid – ivrigt påhejat av våra vänner på Facebook och i verkliga livet. ”Ni verkar göra så himmla mycket roligt tillsammans!” är kommentaren vi ofta får, båda direkt och lite mer privat diskret. Så nu är den här: Bloggen. Det Tredje Livet. Lotta kommer säkert återkomma mer om varför den heter just DET.

Från ett av våra äventyr sommaren 2014
Från ett av våra äventyr sommaren 2014

Tanken är väl att vi kommer blogga lite om hur det är att bli vuxna. Eller att vägra bli det. För de av er som har följt oss och engagerat er på Facebook, så kommer stillen bli lite det samma – galet, personligt och förhoppningsvis rätt så fritt för prestige. Vi kommer skriva båda två. Eller båda tillsammans. Om olika teman, eller kanske om samma, men med olik vinkel. Rosabloggarna kommer inte få en ny konkurrent i oss… Vi får se helt enkelt.

Hursomhelst – hjärtligt välkomna till VÅRT nya äventyr.
Följ Det Tredje Livet

Facebooktwitterlinkedinmail

4 thoughts on “Så är den här – Vi har blivit med blog!

  1. Jag väljer ”följ tredjelivet” med WordPress blå ikon efter första inlägget. Då krävs inloggning. Är jag helt fel ute ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *