Så mycket nytt att lära!

Ni vet ju hur vi är. Vi gillar nya saker och att ständigt lära oss. Just nu är lärkurvan brant! Att börja blogga handlar inte bara om att börja skriva och komma på goda uppslag, men även att fatta hur WordPress, web- hosting, Google AdSense, social media plug ins etc funkar. Det finns olika sätt att göra det på. Ett sätt är att lära sig simma innan man dyker.

DSC_0467Vi är inte så, utan vi kastar oss ut i äventyret med oss själva i Beta – det vill säga ett ständigt test exemplar. Bloggen kommer därför se lite annorlunda ut under den första tiden. Knappar kommer flyttas lite runt, alla plug-ins kanske inte funkar som dom ska direkt, och uppdateringarna kommer inte ut i alla kanaler vi vill, men eftersom vi blir duktigare lovar vi att vi ska bjuda på guldkorn och inspiration.

DSC_0451Sen ska det ju inte vara så förbannad seriöst alltihop – man ska ha tid med att dricka bubbel och njuta av vackra solnedgånger också!

Som i går! Stay tuned!

 

 

Edit: I dag har vi t.ex hamnat på Instagram – du kommer hitta våra foton här: Tredje Livet på Instagram

Facebooktwitterlinkedinmail

One thought on “Så mycket nytt att lära!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *