Här är vårt hem nästa veckan!

Som vi skrev i ett inlägg tidigare så ska vi på äventyr. Efter lite lätt internetbevakning föll valet på den här perlan som ska bli vårt hem nästa vecka. Egentligen hade jag spånat in lite mindre båtar i 30-35 fotsklassen eftersom vi bara är två som ska segla. Jag hade hittat en båt jag verkligen ville ha, men den plockades av någon annan rakt framför näsan på mig. Av någon konstig anledning var det svårt att hitta ”Last minute” båtar med bra ”Last minute” priser i den storleksklassen jag ville. Det var oftast bara 5-10 % prisreduktion. Eller så låg dom en bit från Splits flygplats, i Primosten, Sibenek, eller längre norrut mot Kornati, vilket leder till 100€ transfer – en väg.

Elan 434
Elan 434

Även om tanken var att potentiellt hyra på plats, så började jag känna en viss oro och desperation, så när den här båten dök upp som ledig hajade jag till. Den var i utgångspunkten långt utanför det vi behöver i storlek och kostade ungeför det dubbla av vad jag hade budgeterat med. Uthyraren hade dock lista priset varje vecka ut året, och andra veckan i oktober var priset 50% av siste veckan av september.

Så jag ringde och erbjöd mig att hyra om dom droppade priset till oktoberpris. 30 min senare ringde dom tillbaka och offerten var klar! Så i morgon åker vi – bara vi två – i en skuta som fått Kapten Jack Sparrow att avundas oss.  Bilder lär följa här på bloggen eller på Instagram med #tredjelivetkroatien15 Nu ska vi bara hinna packa i eftermiddag. Lotta är i Stockholm i dag, så det lär bli lite tight, men det går nog. Sen ska nollan som bokade flyget 06:00 från Kastrup ha sig en känga, men även det överlever han nog…

Om det här verkar spännande och du hade haft lust att hänga med  – hör av dig till oss sen. Vi kommer garanterat åka igen och då lär det också finnas hjärtrum.

Är du nyfiken på båten? Här är en PDF

Facebooktwitterlinkedinmail

2 thoughts on “Här är vårt hem nästa veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *