Lite för oss män också!

36-1 34-1 MustangNu blev det väl lite för kvinnligt och touchy feely här på bloggen, så för att hålla på er män så kommer det lite bilder på en snygg bil. Min goda gamla ’66 Mustang Hardtop i Candy Apple Red som jag köpte i naiv tro att den var i nyskick, bara för sen ta reda på att golven var genomrostade och motorn drack olja liket en student på teknisk dricker öl…

Det blev en vinter med mycket meck, men resultatet blev inte så dumt. Bilen såldes efter några år för att finansiera renovering av badrum. (Jag är inte bitter) Det var ett spännande projekt, men helt GaleMathias på den tiden jag hade och med allt annat som försiggick i familjen. Nu däremot – på väg in i det tredje livet kanske det är dags att återrealisera drömmen…

Facebooktwitterlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *