Överväldigade!

Wow – vi är överväldigade av responsen!

En vecka med bloggande och responsen har varit över all förväntan. Vi är otroligt tacksamma för att vi har fått hur mycket trevlig feedback som helst och massor med nya tankar och idéer till kommande teman. Gårdagens tema var lite tungt, och Lotta har ett inlägg om cancer som hon har hintat om tidigare liggande klart, men det kommer inte vara en svart, dyster blogg – det lovar vi. Som alla bloggar med respekt för sig själv(!) kommer vi även ha en tävling i närstående framtid. Den kommer sannolikt utgå från temat ”Guldkant på livet”, så börja fundera redan nu på hur du sätter guldkant på ditt liv.

Guldkant på vardagen. Tacksamma. twitter instagram
Guess what? Vi är lite olika! Även i ålder.

Så långt med bloggen har det som sagt gått bättre än vi vågat hoppas på, men det kan givetvis bli bättre. För att få till det önskar vi oss hjälp av dig genom kommentarer och interaktion här via bloggen. Du kan även välja att följa oss via mail (Sign upp uppe längst till höger på PC/Mac – längre ner på sidan på smartphone), via Twitter och även se våra foton och följa oss på Instagram. Eller varför inte dela en länk till någon du tror vill uppskatta vad vi skriver?

Ha en fortsatt bra vecka!

R

Facebooktwitterlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *