Söndag!

Runars perspektiv:

DSC_0929Lotta har fyllt år den här veckan och det har varit full sväng med massor av aktiviteter på jobb, 100 årsfest i går och mycket skratt. Att fortsätta hylla livet är ett ständigt mantra, och innan gårdagens 100 årsfest började vi räkna på när VI kollektivt fyller 100…

Efter lite avancerad  mattematik, kom vi fram till att det aktuella datumet infaller den 28 Maj 2016. När jag såg datumet blev jag först helt ställd. Det var nästan lite läskigt. 28 Maj 2014 var datumet vi begravde min Pappa. Jag undrar jag – det finns något tydligare tecken på att det är läge att arrangera en fest för att fira livet…? Som ENFP’erna vi är, så har vi konceptplanera. Time will show….

Nuväl – Lotta firades förra helgen, fyllde i Tisdags så då firade vi lite till, men vi var liksom inte heeeelt klara än. Så i kväll smet vi ut – även om det innebar att vi kom till att misssa bron på tablåTV. Lotta visste inte vad vi skulle och själv var jag sprickfärdig av å att hålla på hemlisen. Efter en frisk promenad upp till stan, desperat jakt på en öppen krog så vi kunde få i oss lite käk – för så att äta på accord – så var det äntligen dags att bege sig mot Malmös nya flaggskepp – Malmö Live och överraskningskoncert med Bo Kaspers Orkester. 6 raden – mitt på.  Jisses vilka platser och Herregud vilket tryck!!

Bo Kaspers

Lottas perspektiv:

Kommer ni ihåg hur det började, mitt första blogginlägg? Det var augusti 2013 och jag stod på Stortorget i Malmö och lyssnade när Bo Kaspers sjöng ”Ett sånt djävla år” och kände att låten var riktad direkt till mig. Tre månader senare skulle Runar storma in i mitt liv och med det en rad av överrasksningar och upplevelser. Ikväll fick jag se Bo Kaspers igen i en fullsatt konsertsal på Malmö Live. Totalt överraskad och total lycklig…Det blev inget ”djävla år” ikväll” istället blev det pussar, varma ögonkast och en jublande lycka. Och massor av medryckande musik. Det är magiskt att fylla år, magiskt att leva och magiskt att få avsluta en söndagskväll så här – det vill säga med kanelbullar i sängen. Nu ska jag hoppa mellan lakanen och smula riktigt mycket med ”hon är så söt när hon sover” ringande i öronen innan jag börjar snarka.

Från oss båda:

Så med Bo Kaspers inför vesten är vi redo för en ny vecka. Glada och redo för alla utmaningarna livet ständigt slänger mot oss. Till alla ni som leser, gillar och kommenterar – ha en underbar vecka!

Facebooktwitterlinkedinmail

2 thoughts on “Lycka!

  1. Visst är livet härligt! Man vet aldrig vad som väntar bakom hörnet, tre månader senare. Både gott och ont så klart men det gäller bara att hålla ut. ????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *